Karpalominktuuria alkoholin kanssa

Karpalot pystyvät rikastuttamaan kehoa hyödyllisillä aineilla, vahvistamaan immuunijärjestelmää, antamaan virettä ja elinvoimaa. Ja kotitekoisilla karpaloilla alkoholia varten on parantavaa voimaa, ja kohtuullisesti ne auttavat pääsemään eroon monista terveysongelmista.

Karpalo-alkoholijuoma on yksi myydyimmistä korkealaatuisista tuotteista klassisen konjakin ja vodkan jälkeen. Mutta on mahdollista valmistaa tinktuura, likööri kotona, ne osoittautuvat huonommiksi kuin kaupassa ostetut, ne jopa ylittävät useita kertoja, koska resepti sisältää yksinomaan luonnollisten ainesosien käytön.

Karpalomalkoholiverkko

Kotitekoinen tinktuura valmistetaan tuoreista, pakastetuista hedelmistä. Pakkasenkestävyytensä ansiosta marja pystyy säilyttämään makuominaisuutensa kypsymishetkestä syyskuusta kevääseen. Monet kokeneet viininvalmistajat suosittelevat tuoreiden karpalomehujen jäädyttämistä hieman ennen liköörin, liköörin, valmistamista. Marjat heidän mielestään saavat sopivan rakenteen, joka sallii tulevan alkoholimestariteoksen pysyvän marjaisen aromin.

Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka päättivät kokeilla kotitekoisen karpalominktuuran valmistamista ensimmäistä kertaa. Ainesosien tulisi olla valmis:

 • 1 kg karpaloita;
 • 500 g sokeria;
 • 1 litra alkoholia.

Karpalominktuurin valmistamiseksi sinun on noudatettava tiettyä järjestystä ja toimintoja:

 1. Lajittele karpalot päästä eroon pilaantuneista hedelmistä, pese, pilko lihamyllyllä.
 2. Täytä purkki saadulla karpalomassalla, lisää alkoholi, sekoita lusikalla.
 3. Peitä purkki hermeettisesti, lähetä se infusioon 15 päivän ajan lämpimään huoneeseen ilman valoa.
 4. Siivilöi koostumus määritetyn ajan kuluttua seulalla, puuvillasarsisuodattimella.
 5. Yhdistä saatu juoma sokeriin, sekoita, sulje kansi tiiviisti, anna infusoida vielä viikon ajan samoissa olosuhteissa.
 6. Kaada valmis karpalomikööri pulloihin. Lähetä kylmään huoneeseen. Lasipulloja tulisi käyttää astioina.

Karpaloliköörin maku säilyy seitsemän kuukautta, jos sille luodaan asianmukaiset säilytysolosuhteet. Tulevaisuudessa sen maku heikkenee.

Toinen resepti:

Karpalo kaataa alkoholia

Likööri ei ole yhtä vahva kuin likööri ja on makeampi, joten tämä hieno juoma on suosittu ihmiskunnan puolikkaan keskuudessa. Saadaksesi korkealaatuista likööriä, sinun on tiedettävä, miten se valmistetaan oikein. Liköörin luomiseen tarvittavat ainesosat ovat:

 • 1 kg karpaloita;
 • 2 kg sokeria;
 • 2 litraa alkoholia;
 • 2 litraa keitettyä vettä.

Likööri resepti:

 1. Pese karpalot, jauhaa.
 2. Laita kerros karpalomasetta purkin pohjaan, lisää sitten kerros sokeria, lisää alkoholi, lisää vesi.
 3. Sulje purkki tiiviisti kannella ja ravista sen sisältöä ja lähetä se pimeään huoneeseen 1-2 kuukaudeksi.
 4. Kun aika on kulunut, suodata saatu likööri ja täytä valmistetut pullot.

Tuloksena on likööri, jonka vahvuus on 14-16 astetta ja jolla on täysin tasapainoinen maku, hienovarainen metsän tuoksu. Sinun on säilytettävä juoma viileässä paikassa ilman suoraa auringonvaloa. Kotitekoisen karpalomiköörin säilyvyysaika on enintään yksi vuosi.

Kuinka lisätä alkoholia karpaloihin kotona

Yksinkertainen resepti kotona ei vaadi viininvalmistajilta liiallisia ponnisteluja. Jopa aloittelija pystyy valmistamaan upean alkoholimestariteoksen karpaloista.Tärkeintä on olla kärsivällinen ja noudattaa reseptiä tarkasti. Tuloksena rikas väri, metsän aromi, hieman hapokas maku ja marjojen happamuus, puiset muistiinpanot ilahduttavat vaativimmankin gourmet'n. On tärkeää, ettei juomaan sisälly muita komponentteja - karpalot ovat hyviä puhtaassa muodossaan.

Ruoanlaittoon tulee käyttää seuraavia ainesosia:

 • 800 g karpaloita;
 • 200 g sokeria;
 • 220 ml alkoholia;
 • 200 ml vettä.
Neuvoja! Alkoholipohjaa valittaessa on parempi antaa etusija lääketieteelliselle alkoholille, jonka vahvuus on 96 astetta, tai käyttää korkealaatuista kotitislattua kuutamoa - 65-70 astetta.

Resepti alkoholijuoman luomiseen:

 1. Lävistä kukin hedelmä hammastikulla tai neulalla. Tämä vaihe on huolellinen ja tylsä, mutta sen ansiosta juoma osoittautuu läpinäkyväksi, ja sen suodattaminen vie vähemmän aikaa.
 2. Yhdistä alkoholi marjamassan kanssa, sekoita hyvin, sulje hermeettisesti kannella.
 3. Lähetä säiliö sisällöllä lämpimään huoneeseen 14 päiväksi.
 4. Kun aika on kulunut, kaada sokeri veteen, lähetä se liesi ja kiehauta. Vähennä lämpöä, keitä koostumusta 5 minuuttia sekoittaen säännöllisesti ja poistamalla muodostunut vaahto koostumuksen pinnalta.
 5. Aseta valmis siirappi jäähtymään huoneenlämpöiseksi, lisää alkoholitinktuuraan. Sulje purkki tiiviisti, jätä infuusioon vielä viikkoon.
 6. Siivilöi jälkiruokajuomi 3–5 kerrokseksi taitetulla sideharsolla ja puuvillavilla, kaada se puhtaisiin pulloihin.

Kun olet valmistanut tällaisen tinktuuran, voit piristää tylsiä iltoja, perheillallisilla tai siemailla lasia lomalla ruokahalua varten. On tärkeää, ettei alkoholijuomia käytetä väärin, jotta se ei vahingoita kehoa.

Klukovka alkoholista

Klukovka ilahduttaa sinua miellyttävällä maulla, rikkaalla sävyllä ja tarjoaa sinulle erinomaisen tunnelman. Lisäksi tinktuura hyödyttää kehoa, koska se ei sisällä haitallisia kemiallisia epäpuhtauksia, säilöntäaineita, mutta vain joukko hyödyllisiä aineita.

Karpaloiden valmistamiseen tarvitset:

 • 1 litra karpaloita;
 • 1,3 l vettä;
 • 1 litra alkoholia;
 • 300 g sokeria.

Marjaliköörin valmistusresepti vaatii seuraavia toimia:

 1. Aseta pestyt karpalot kattilaan, lusikalla, yritä murskata kukin marja.
 2. Yhdistä kylmä vesi sokeriin, anna liueta.
 3. Lisää karpaloita ja alkoholia saatuun sokerisiirappiin. Sekoita komponentit erityisen huolellisesti.
 4. Aseta massa 3 litran purkkiin, sulje se nailonkannella. Lähetä pimeään huoneeseen, jossa on huoneenlämpötila.
 5. Suodata täyte 4 päivän kuluttua sideharsoilla, kunnes se on läpinäkyvä, kaada pulloihin.

Alkoholista valmistettu Klukovka on erinomainen juoma tulevien lomien viettoon, hieno tapa parantaa terveyttäsi. Loppujen lopuksi paha mieliala, masennus voi aiheuttaa monia sairauksia. Karpalomikööri, joka on helppo luoda itse, tarjoaa kaksinkertaiset edut: hyvä mieliala, ylimääräinen vitamiini- ja mineraalikompleksi.

Johtopäätös

Karpalot alkoholilla hämmästyttävät jokaista gourmetia maullaan ja luonnollisuudellaan. Ainesosien, nopean valmistelun, karpalomiköörin saatavuuden ansiosta likööriä pidetään ansaitusti parhaimpana kotona valmistettuna alkoholijuomana.

Antaa palautetta

Puutarha

Kukat

Rakentaminen