Kesäkurpitsa Casanova F1

Vain laiska puutarhuri ei kasvata kesäkurpitsaa sivustollaan. He ovat hyvin vaatimattomia ja vaatimattomia huolehtia. Suurin osa lajikkeista tarvitsee vain säännöllistä kastelua normaaliin kasvuun. Mutta on myös lajikkeita, jotka voivat hyvin tehdä ilman sitä. Tämä on erittäin kätevää puutarhureille, jotka tulevat paikalle vain viikonloppuisin. Kesäkurpitsa Casanova F1 on yksi näistä lajikkeista.

Kesäkurpitsa Casanova

Lajikkeen ominaisuudet

Tämä lajike kuuluu varhain kypsyviin hybrideihin. Sen puolilehtisissä pensaissa on suuria leikattuja tummanvihreitä lehtiä ilman täpliä ja täpliä. Casanovan kesäkurpitsa muistuttaa muodoltaan sylinteriä. Se on tyylikäs ja pitkä. Samaan aikaan kesäkurpitsa ei yleensä ole liian venytetty. Vaikka unohdat poimia kypsän hedelmän, se ei kasva... Aikuisten kesäkurpitsajen väri on heterogeeninen: keskikokoiset valkoiset pisteet erottuvat vaaleanvihreällä iholla. Tämän hybridin hedelmät voivat painaa keskimäärin 0,9-1,5 kg. Heidän pehmeä kermanvärinen liha on melko tiheä ja maukas. Tämän ansiosta niitä voidaan käyttää menestyksekkäästi paitsi ruoanlaittoon myös säilykkeisiin.

Casanova F1

Tämän hybridilajikkeen erottuva piirre on sen kuivuuden sietokyky.

Tärkeä! Tämä hybridi paitsi sietää kuivuutta hyvin myös tarvitsee sitä. Liiallisella maaperän kosteudella sen juuristo voi mätää.

Kasvavat suositukset

Huolimatta siitä, että lajike on erittäin vaatimaton hoitaa, sinun on kiinnitettävä huomiota maaperään ennen sen istuttamista. Ihanteellinen paikka Casanova F1: n istuttamiseen ovat sängyt, joilla he kasvoivat:

 • perunat;
 • kaali;
 • keula;
 • palkokasvit.

Jos siemeniä ei istuteta näiden kasvien jälkeen, uuteen paikkaan tai muiden kurpitsalajikkeiden jälkeen, maaperä on lannoitettava. Tämä tehdään syksyllä kaivettaessa kasvimaa. Orgaaniset lannoitteet ovat ihanteellisia:

 • hevosen lanta;
 • mullein;
 • lintujen ulosteet.

Maaperän rikastamiseksi kompostin ja vihreän lannan käyttö antaa erittäin hyviä tuloksia.

Tämä hybridilajike voidaan istuttaa kahdella tavalla:

 1. Siemenet avoimessa maassa. Tällöin lasku suoritetaan toukokuussa. Optimaalinen kylvösyvyys on 4-6 cm.
 2. Taimien kasvaminen. Tätä menetelmää käytetään aikaisemman sadon saamiseksi. Taimien valmistaminen on parempi aloittaa kuukausi ennen suositeltua istutusta eli huhtikuussa.
Tärkeä! Siemenet ja taimet on istutettava siten, että vierekkäisten pensaiden välinen etäisyys on 60 cm. Lähempi istutus ei anna kasvien kehittyä täydellisesti, ja sato voi olla huonompi.

Tämä hybridi reagoi hyvin irtoamiseen ja ruokintaan. Jos maaperä valmistettiin ennen istutusta, nämä menettelyt voidaan jättää pois.

Puutarhureiden arvostelut

Maria, 51 vuotias, Jaroslavl
Annan Casanovan pois ajoittain. Pidän heidän maustaan. Mutta verrattuna muihin lajikkeisiin, Casanova-kesäkurpitsa näyttää hieman hauraalta. En käytä niitä linkoamiseen. Mutta jos paistat niitä, on mahdotonta päästä irti. Voin suositella niille, joilla on vapaata tilaa, jota ei ole mitään istutettavaa. En antaisi erillistä sänkyä näille kesäkurpitsoille.
Anna, 30 vuotias, Bogoroditsk
Casanova F1 osti kokeilun vuoksi. Istutetaan heti sängylle kalvon alle. Kaikki on syntynyt muutamaa siementä lukuun ottamatta. Kesäkurpitsa alkoi nopeasti. Pidin lajikkeesta, koska se on vaatimaton kastelulle eikä kasvaa. Kun saavuimme dachaan kahden viikon poissaolon jälkeen, tämän lajikkeen kesäkurpitsa oli siisti. Muissa lajikkeissa useista kesäkurpitsoista kasvoi jotain kauheaa: se oli venytetty täällä, se oli turvonnut siellä. Voin suositella kesäkurpitsaa Casanova F1: lle, kesäasunnossa se on juuri sitä.
Oksana, 42 vuotias, Vyazniki
En todellakaan pitänyt Casanovasta. On muitakin edullisempia lajikkeita.Hän ei ole millään tavalla merkittävä, kesäkurpitsa on kuin kesäkurpitsa. Mutta tämä on mielipiteeni. Esimerkiksi naapurini piti siitä. Annoin hänelle melkein kaikki kesäkurpitsa. Voit istuttaa sen näytteeksi.
Kommentit (1)
 1. Kesäkurpitsa "Casanova" istutettiin useita vuosia sitten. Olin todella yllättynyt. Loputon hedelmä. Leikkaat muutaman, ja muut kasvavat heti! Suuri määrä. Yksi pensas ruokki meitä koko kauden!
  En voinut ostaa näitä siemeniä uudelleen useita vuosia. Mutta tänään se onnistui (18.02.21). Kehotan kaikkia

  18.2.2021 klo 07.02
  Catherine
Antaa palautetta

Puutarha

Kukat

Rakentaminen