Kesäkurpitsa-vuori

Gornyi-kesäkurpitsa on kotimaisen valikoiman helmi. Siinä yhdistyvät korkeat sadot ja alhaiset huoltotarpeet. Tämä lajike on yksi parhaista ruoanlaittoon. kurpitsa kaviaaria... Sen kyky kasvaa eri ilmastoissa tekee siitä todella monipuolisen.

Kesäkurpitsa-vuori

Lajikkeen ominaisuudet

Tämä on vuotuinen, varhaisessa vaiheessa kypsyvä kotimainen kesäkurpitsa, jossa on pieniä, heikosti haarautuneita pensaita. Pensaiden tummanvihreillä lehdillä on voimakkaasti leikattu muoto ja pitkät pistokkaat. Alkaen istuttaa kesäkurpitsa siemeniä kestää vain noin 45 päivää ennen hedelmien muodostumisen alkua.

Tämän lajikkeen hedelmillä on tumma maitomainen väri ja lieriömäinen muoto. Vihannesten pinta on sileä ja tasainen. Keskikokoiset hedelmät painavat enintään 1 kg. Lajikkeelle on ominaista valkoinen ja kiinteä liha, jolla on erinomaiset makuominaisuudet. Gorny-kesäkurpitsa on ihanteellinen kotikonservointiin ja kesäkaviaarikaviaarin keittämiseen.

Kesäkurpitsa-vuori

Gornoyen erottuva piirre on sen vaatimattomuus. Tämän lajikkeen kesäkurpitsa on vastustuskykyinen tärkeimmille sairauksille:

  • jauhehome;
  • juurimätät.

Lajike voi kasvaa ja tuottaa hedelmää myös varjostetuilla alueilla. Aurinkoisemman sijainnin valitseminen tälle lajikkeelle auttaa lisäämään satoa. Ellei neliömetriä koskevaa hoitovaatimusta noudateta, on mahdollista kerätä enintään 8 kg kesäkurpitsaa.

Kasvavat suositukset

Tälle lajikkeelle sijoittaminen hedelmälliselle savimaalle on optimaalinen. Jos maaperä valitulla alueella on hedelmättömiä, se on lannoitettava orgaanisella aineella useita kuukausia ennen istutusta. Kun orgaanisia lannoitteita levitetään istutuksen aikana, kasvi lisää aktiivisesti vihreää massaansa, mikä johtaa huonoon satoon.

Gorny-kesäkurpitsaa voidaan kasvattaa kahdella tavalla:

  1. Kylvö siemenet suoraan maahan. Samanaikaisesti on tärkeää olla kiire ja odottaa, kunnes ilman lämpötila nousee 15 asteeseen. Tämä tapahtuu yleensä huhtikuun puolivälissä. Valitulle paikalle tehdään reikiä 70 cm välein, rivien välisen etäisyyden tulisi olla sama. Jokaiseen reikään mahtuu enintään 3 siementä. Ensimmäiset versot alkavat yleensä näkyä 5-6. Päivänä. Kahden ensimmäisen lehden ilmestymisen jälkeen heikot versot poistetaan varovasti.
    Neuvoja! On parempi multaa reiän pinta kuin peittää se maalla. Mulchilla, toisin kuin maaperällä, on parempi läpäisevyys ja se ei tiivisty kastellessaan.
  2. Kylvö taimien läpi. Taimien siemenet tulisi valmistaa 2 viikkoa ennen pääkylvöä - maaliskuun lopussa ja huhtikuun alussa. Valmiit taimet istutetaan 20-25 päivää kylvön jälkeen kaavion mukaan - 70x70 cm.Tässä tapauksessa taimet tulisi istuttaa korkeintaan 2-3 cm.

Hyvän tuoton saavuttamiseksi Gorny-kesäkurpitsahoidon tulee olla säännöllistä ja sisältää:

  • Kastelu - joka päivä tai joka toinen päivä sääolosuhteista riippuen.
  • Löysääminen - kerran viikossa riittää.
  • Pukeutuminen - typpilannoitus vaaditaan kukinta-vaiheessa. Kaikki muut sidokset voivat koostua vain orgaanisista lannoitteista.
Tärkeä! Orgaanisia lannoitteita saa levittää vain laimennettuna. Laimentamaton käyttö voi johtaa kasvin kuolemaan.

Gorny-lajike korjataan, kun se kypsyy useita kertoja viikossa kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin.

Arvostelut Gorny-kesäkurpitsa

Svetlana, 43 vuotias, Moskova
Joka vuosi yritän laskeutua valkoinen luuydin, mutta iso sato ei silti ole mahdollista. Tänä vuonna kokeilin Gorny-lajiketta. Istutin yhden erän siemeniä taimia varten, sitten istutin toisen siemenillä. Onnistuin taimi paremmin: itävyys oli hyvä, ja kasvit itse olivat vahvempia.Maahan istutetut siemenet eivät kasvaneet niin hyvin ja olivat ulkonäöltään heikkoja. Tämän seurauksena useat taimet taipuivat. Pensas osoittautui keskikokoiseksi, kukkii hyvin. Mutta kuten muutkin valkoiset hedelmät, munasarjat alkoivat pudota. Tämän vuoksi sato oli pieni. Pidin kesäkurpitsa mausta. Tämän lajikkeen massa on melko tiheä, ne ovat hyvin säilyneet. Voin suositella lajiketta vain sen maun takia. Ehkä ehkä he kasvavat paremmin jollekulle kuin minulle.
Mikhail, 51 vuotias, Lipetsk
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun istutan Gorny-lajikkeen. Lannoitan kasvipuutarhan joka syksy hyvin orgaanisella aineella, joten itävyydelläni ei ole ongelmia. Muuten, istutan kesäkurpitsa aina samaan paikkaan. Monet ihmiset sanovat, että tämä ei ole mahdollista, mutta se kasvaa kanssani. Tärkeintä on unohtaa lannoittaa. Kaikki, mitä istuin, on noussut. Tämän lajikkeen pensaat eivät ole koskaan kasvaneet ja vahingoittaneet minua. Siihen asti kun ne alkavat kantaa hedelmää, hedelmöin ne mulleinilla nopeudella 1 kg / 10 litraa. Kesäkurpitsa kasvaa hyvältä, suurin painoi noin 900 grammaa. Käytämme niitä säilytykseen ja jalostukseen squash-kaviaariksi. Ne varastoidaan hyvin, mutta eivät ikuisesti. Jos he valehtelevat pitkään, niistä ei tule kovin maukkaita. Siksi on parempi olla antamatta heidän vanhentua.
Antaa palautetta

Puutarha

Kukat

Rakentaminen