Puutarhurin kuukalenteri huhtikuulle 2020

Moderni puutarhuri ei astu jalkaa tarkistamatta kuukalenteria. Tiede on osoittanut, että maapallon satelliitilla on merkittävä vaikutus luontoon, kasveihin ja jopa ihmisten hyvinvointiin. Kuukierrossa on suotuisia, neutraaleja ja epäedullisia päiviä jokaiselle puutarhatyölle. Voit uskoa tai ei, mutta käytäntö osoittaa, että suosituksia noudattava saa aina parhaan tuloksen. Siksi puutarhurin kuukalenteri huhtikuulle 2020 ansaitsee ehdottomasti huomiota.

Kuun vaiheet huhtikuussa 2020

Maan satelliitti ei vain juokse suuren planeetan ympäri, Kuulla on vakava vaikutus moniin elämämme osa-alueisiin: se on vastuussa valtameren laskuveden virtauksesta, voi kiihdyttää tai hidastaa hiusten kasvua, vaikuttaa verenpaineeseen ja muihin terveyden näkökohtia. Mutta puutarhureille ja puutarhureille toinen Kuun kyky on paljon tärkeämpi - vaikuttaa kasveihin.

Puutarhassa puutarhassa on neljä päävaihetta, kuten:

 • uusi kuu;
 • täysikuu;
 • Kasvava puolikuu;
 • laskeva kuu.

Kussakin vaiheessa on suositeltavaa harjoittaa vain tietyntyyppisiä puutarhatöitä. Missä tahansa vuoden kuussa on päiviä, jolloin omistajan on parempi vain levätä eikä edes lähestyä kasveja.

Huhtikuussa 2020 kuun vaiheet vuorottelevat tässä järjestyksessä:

Huomio! Kuun "reseptit" ovat yleinen opas kaikille Venäjän asukkaille. On kuitenkin syytä ottaa huomioon maan valtava koko ja erilaisten aikavyöhykkeiden olemassaolo. Siksi idän puutarhureita kehotetaan lisäämään yksi päivä kalenteriin.

Mitä tehdä puutarhureille kuukalenterin mukaan huhtikuussa 2020

Puutarhureilla ei ole aikaa kyllästyä huhtikuussa. Puolivälissä keväästä aurinko lämpenee jo, maa sulaa - on aika valmistelutyöhön ja varhaiskasvien kylvämiseen. Ennen kuin teet mitään, sinun on tarkistettava puutarhurin kuukalenteri huhtikuulle 2020. Satelliitin vaiheiden mukaan suositukset tälle kuukaudelle ovat seuraavat:

 1. Uuden kuun aikana sinun täytyy siivota viime vuosi rikkaruohot, maanmuokkaus torjunta-aineilla ja rikkakasvien torjunta-aineilla, taimien puristaminen, maaperän pinnan irtoaminen, pieni kastelu. Nykyään et voi kylvää ja istuttaa mitään viljeltyjä kasveja, viljellä maata syvästi.
 2. Kasvavassa kuussa kalenteri suosittelee kaivamaan maaperän hyvin, kylvämään, istuttamaan ja istuttamaan viljelykasveja, jotka tuottavat hedelmiä maanpinnan yläpuolella. Kasvuvaiheessa satelliitin vaikutus maanalaisiin juuriin, osaan kasveja on vähäinen. Samana päivänä sinun on syötettävä maaperä mineraalilannoitteilla, kasteltava puutarha ja taimet.
 3. Täysikuu on kalenterin mukaan ohennettava istutus, rikkakasvien puutarhapenkit, "julistaa sota" rikkaruohoille ja tuholaisille. Täyskuukauden päivinä (kolme päivää ennen täysikuu ja kolme päivää sen jälkeen) ei pidä nipistää taimia tai nipistää kasveja kasvihuoneissa.
 4. Vähenevällä kuulla on myönteinen vaikutus kasvien juuriosaan. Siksi tässä kalenterin vaiheessa sinun on aloitettava juurikasvien, palkokasvien ja sipulikasvien istuttaminen. On aika ohentaa taimet, aloittaa tuholaistorjunta, ruokkia puutarhakasveja ja taimia orgaanisella aineella.

Kommentti! Vielä suurempia tuloksia voidaan saavuttaa, jos puutarhatöitä tehdään ottaen huomioon eläinradan merkki, jossa kuu sijaitsee tiettynä päivänä. Tiedetään, että hedelmällisiä merkkejä on enemmän, kuten Skorpioni, Kalat (1.-3. Huhtikuuta) ja Syöpä (11.-12.).

Lupaavia päiviä

Erityistä huomiota on kiinnitettävä kylvökalenteriin ja sen suosituksiin istutettaessa kasveja. Jotta siemenet itävät hyvin, taimet ovat ystävällisiä ja terveellisiä, ja sato on runsas, siementen kylvämiseen tulisi valita vain suotuisat kuukautiskierron päivät.

Huhtikuun kuunistutuskalenteri voidaan jakaa kasvityypin mukaan. Kokeneet puutarhurit tietävät, että taantuman aikana (kolmas ja neljäs vaihe) satelliitti stimuloi kasveja saavuttamaan alaspäin - juurijärjestelmän kehittämiseksi. Tällä hetkellä voit tehdä tällaista työtä:

 • kylvää retiisiä, sipulia kasvihuoneessa;
 • hanki istutusperunoita vernalisointia varten;
 • kylmänkestävät kasvit (porkkanat, daikon, valkosipuli, juuripersilja) kalvon alla.

Ensimmäisessä ja toisessa vaiheessa (kasvuvaihe), Kuulla on myönteinen vaikutus kasvien maanpäälliseen osaan: koko vehreys ulottuu ikään kuin ylöspäin. Siksi kalenteri suosittelee puutarhureita käsittelemään niitä kasveja, jotka tuottavat hedelmiä maaperän yläpuolella. Tämä kuukauden jakso on loistava aika seuraaville töille:

 • tomaattien, paprikoiden, munakoisojen taimien kylvö;
 • vihanneskasvien sukeltaminen ja puristaminen kasvihuoneessa;
 • kylvää vihreät, kaali, vesikrassi kalvon alle.

Huonot päivät

Kasvien kuukalenteri huhtikuulle 2020 antaa puutarhureille "vihreän valon" melkein jokaiselle kuukaudelle. Tässä jaksossa ei ole epäsuotuisia jaksoja. Mutta uuden kuun ja täysikuun päivinä huhtikuu ei suosittele sellaisten puutarhatöiden tekemistä kuin:

 • kylvö siemenet;
 • taimien istuttaminen maahan;
 • taimien sukellus;
 • istuttaa kaikki kasvit.

Neuvoja! Sinun ei pitäisi yrittää pettää luontoa. Voit levätä kaksi päivää kuukaudessa. Jos haluat todella työskennellä puutarhassa, on parempi tehdä jotain neutraalia: kitkeminen, multaa, lannoitus.

Kuun kylvökalenteri huhtikuulle 2020

Huhtikuussa on aika alkaa sukeltaa taimia, kylvää vihreitä, karhunvatukoita lämmitettyyn maaperään, istuttaa varhaisia ​​perunalajikkeita - sinun ei tarvitse istua töissä! Jokaisella puutarhakasvilla on omat "suosikki" kuunpäivänsä, joten omistajan on parempi noudattaa taulukon suosituksia.

Tehdas

Kuukauden päivä

Kurkut

7, 11, 12, 18

Salaatti ja vihreät

8, 12, 18

Tomaatit

8, 11, 18

Paprika

7, 12, 18

Munakoiso

8, 11, 12

Squash, kurpitsa, kesäkurpitsa

7, 12, 18

Perunat

2, 3, 21, 24, 26, 29, 30

Retiisi, daikon, retiisi

2, 20, 23, 25, 26, 29

Punajuuret, porkkanat

3, 20, 21, 24, 25, 30

Melonit ja kurpitsa

7, 11, 12, 18

Palkokasvit

8, 11, 12, 18

Kaali

7, 8, 11, 12, 18

Keula

2, 3, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 29, 30

Mitä puutarhureiden tulisi tehdä kuukalenterin mukaan huhtikuussa 2020

Ne, jotka haluavat puutarhan puutarhaan, eivät myöskään istu tyytymättömästi huhtikuussa. Puutarhatyö alkaa kevään ensimmäisellä lämmöllä: heti kun lumi sulaa ja maa sulaa, on aika karsia ja karhoa.

Puutarhurin ja puutarhurin kuukalenteri huhtikuulle 2020 säätelee seuraavaa aikataulua:

 1. 9. – 16. Suotuisa aika mansikoiden viiksien juurtumiselle, vadelmien ja herukoiden kerrostamiselle sekä orastaville hedelmäpuille.
 2. Puutarhuri voi 4.-16. Huhtikuuta ja 18.-20. Huhtikuuta rikkoa, harventaa ja leikata turhia viiksiä.
 3. 4. ja 6. kuukalenteri määrää kruunujen ja pensaiden muodostumisen (puutarhan karsimisen), harvennus oksat, puristamalla nuoria versoja.
 4. Voit käyttää lannoitteita juuressa 9. huhtikuuta - 16. huhtikuuta. Puut ja pensaat kastellaan mineraalikompleksien liuoksella tai käytetään orgaanista ainetta.
 5. 1-3 ja 23-30 numerot - ajanjaksot, jolloin kuukalenteri antaa puutarhureille etenemisen lehtien ruokinnalle.
 6. Vuosina 9-16.04 satelliitti tukee kaikkia maan töitä (maaperän viljely, puutarhan kaivaminen, pensaiden ja nuorten puiden kaataminen, nurmikon kyntö).
 7. Huhtikuun puoliväliin saakka kuukalenteri suosittelee nurmikon tekemistä (uuden ruohon kylvämistä ja vanhan ruohon leikkaamista).

Satelliitti sallii uusien puiden ja pensaiden istuttamisen puutarhaan kuukauden ensimmäisellä puoliskolla - 9. – 16.Kasvuvaiheessa kaikki kasvit juurtuvat paremmin, juurtuvat nopeammin ja kuolevat harvemmin.

Tärkeä! Kuukalenterin mukaan puutarhurin suotuisimmat päivät huhtikuussa ovat: 8, 11 ja 12 - hedelmäpuille, 7, 8 ja 12 - pensaiden ja marjakasvien käsittelylle.

Suotuisat päivät varttamiseen ja kasvien varttamiseen

Puutarhurit tietävät, että heidän työnsä vaikein osa on puiden, viinirypäleiden ja pensaiden varttaminen ja leikkaaminen. Viljeltyjen kasvien lisääntyminen tällaisilla tavoilla vaatii huomattavaa kokemusta, syvällistä tietoa ja osaa onnea. Kuukalenteri ja sen perusteella valittu päivä voivat tuoda onnea puutarhurille.

Huhtikuussa 2020 suotuisin aika varttamiselle ja oksastamiselle ovat päivät 9. – 16. Maan satelliitti takaa, että tällä hetkellä kasvit juurtuvat parhaiten, koska viljelykasvien elinvoima on tämän kuukauden aikana huipussaan.

Lupaavat päivät lepoon

Puutarhurilla ja puutarhurilla ei ole aikaa levätä huhtikuussa - tämä kuukausi on erittäin suotuisa kaikenlaiselle työhön sivustolla. Huhtikuun 2020 kuun laskeutumiskalenteri osoittaa, että voit työskennellä maassa melkein joka päivä.

Kasvipuutarhan tai puutarhan omistaja voi rentoutua vain uuden ja täysikuun päivinä.

Johtopäätös

Puutarhurin kuukalenteri huhtikuulle 2020 on hyvä apulainen hyvälle omistajalle. Päivinä, jolloin seuralainen on tukeva, kasvit juurtuvat paremmin, kasvavat nopeammin, imevät lannoitteita maaperästä hyvin, sietävät orastamista, varttamista ja puristamista helpommin. Tietäen kuukauden suotuisat ja epäedulliset päivät ja noudattamalla kuukalenterin suosituksia, puutarhuri voi saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia sivustollaan.

Antaa palautetta

Puutarha

Kukat

Rakentaminen